Babagan awake dhewe

Quzhou New Pendingin Material Co, .Ltd diadegaké tim dodolan kang wis liwat 12years pengalaman dodolan. Fokus ing pangembangan lan dodolan produk kimia. Dumunung inQuzhou kutha, ngendi wis akeh Enterprises produksi kimia lan transportasi trep.

Perusahaan ibukutha RMB 3 yuta kedhaftar, tahunan jumlah sales luwih saka RMB 100million, sing produk utama refrigerants, metana klorida lan kimia.

Perusahaan dibangun pabrik ing kidul kutha Quzhou provinsi Zhejiang, melu nyawiji lan packing kabeh jinis refrigerants anyar, basa ing pabrik lan dodolan tim dhewe

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Mangga pilih Truck

WhatsApp Online Chat !