nggunakake mobil bisa R134a

nggunakake mobil bisa R134a

Short Description:

produk Jeneng resmi: Industrial HFC-134a Brand: HUAFU Producer: No.48 Donggang 1st Road, Quzhou City, Zhejiang, China Storage: Ing iyub-iyub, ora langsung suryo srengenge MF: C2H2F4 MW: 102. 03 Standard: GB / T 18826-2002 Properties Fisik & kimia: Ing suhu lan tekanan normal, iku gas karo gondho tipis saka ether; 3 leleh titik: -103,15 ℃, titik nggodhok: -26,1 ℃, Kapadhetan: 1.206g / cm (25 ℃); ing kondisi normal, iku wis teken menyang Cairan lan disimpen ing silinder, thermod sawijining ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    produk informasi
    Jeneng: Industrial HFC-134a Brand: HUAFU
    Producer: No.48 Donggang 1st Road, Quzhou City, Zhejiang, China
    Storage: Ing iyub-iyub, ora langsung suryo srengenge

    MF: C2H2F4 MW: 102. 03 Standard: GB / T 18826-2002
    Properties Fisik & kimia: Ing suhu lan tekanan normal, iku gas karo gondho tipis saka ether;
    3
    leleh titik: -103,15 ℃, titik nggodhok: -26,1 ℃, Kapadhetan: 1.206g / cm (25 ℃); ing kondisi normal, iku dipun teken
    menyang Cairan lan disimpen ing silinder, property termodinamika sawijining minangka padha kaya CFC -12.
    Aplikasi: prodhuk digunakake minangka refrigerant ing automobile air-kahanan, kluwarga lan kulkasan komersial. Iku
    uga bisa digunakake minangka aerosol, retardant semangat lan ndamu agen ing pharmaceutical, agrochemical, Kosmetik lan
    sektor reresik.
    Storage & Transportation: Prodhuk rangkep lan transportasi ing silinder baja, ISO-TANK. Iku kudu katahan ing
    kelangan, garing Panggonan, supaya adoh saka panas, supaya saka cahya srengéngé lan udan. Transportasi kudu tundhuk karo sepur Chinese
    lan transportasi dalan angger bab kargo mbebayani.
    Paket specification: Unrefillable silinder: 220g, 250g, 280g, 300g, 340g, 500g, 800g, 1000g, 13.6kg; Refillable
    silinder: 400L, 800L, 926L, ISO-TANK.

    Specifications Technical:

    hf1


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Star

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Tree

    WhatsApp Online Chat !