Huafu packing 22.7kg R22

Huafu packing 22.7kg R22

Short Description:

produk Jeneng resmi: Industrial Chlorodifluornmethane (HCFC-22) Brand: HUAFU Producer: No.48 Donggang 1st Road, Quzhou City, Zhejiang, China Storage: Ing iyub-iyub, ora langsung suryo srengenge MF: MW CHC1F2: 86,47 Standard: GB / T 7373 -2006 Fisik & Kimia Properties: ing suhu lan tekanan normal, produk punika gas, ora ana ambuné lan nontoxic. Sawijining leleh titik: -160 titik ℃, nggodhok: -40,8 ℃, Kapadhetan: 1. 213g / cm3 (20 ℃) ​​.Nalika pipis online, dicampur es nonflammable lan unexplosive ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    produk informasi
    jeneng: Industrial Chlorodifluornmethane (HCFC-22) Brand: HUAFU
    Producer: No.48 Donggang 1st Road, Quzhou City, Zhejiang, China
    Storage: Ing iyub-iyub, ora langsung suryo srengenge

    MF: CHC1F2 MW: 86,47 Standard: GB / T 7373-2006
    Fisik & Kimia Properties: Ing suhu lan tekanan normal, prodhuk iki wernane, ora ana ambuné lan
    gas nontoxic. Sawijining leleh titik: -160 titik ℃, nggodhok: -40,8 ℃, Kapadhetan: 1. 213g / cm3 (20 ℃) .Nalika pipis online, sawijining
    dicampur punika nonflammable lan unexplosive. Kimia stabilitas apik ing kondisi normal.
    Aplikasi: prodhuk digunakake minangka refrigerant ing kluwarga, sistem air-kahanan industri lan komersial. Iku bisa
    uga dipigunakaké minangka propellant aerosol kanggo pestisida lan Paint, utawa minangka agen geni Extinguishing. Sampeyan uga utami
    uga stok panganan ternak kanggo Pabrik senyawa makromolekul basis florid.
    Storage & Transportation: rangkep ing silinder utawa ISO-Tank. Kudu katahan ing kelangan lan garing Panggonan, tanpa kang
    kapapar panas sumber, suryo srengenge lan udan. Transportasi kudu tundhuk karo sepur lan dalan Chinese
    angger transportasi bab kargo mbebayani.
    Paket Keterangan: Non-refiliable silinder: 301bs / 13.6kg, 501bs / 22.7kg; Refillable silinder: 400L, 800L, 926L,
    1000L, ISO-TANK

    Specifications Technical:

    hf2


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Star

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Heart

    WhatsApp Online Chat !