HUAFU metil klorit

HUAFU metil klorit

Short Description:

informasi produk Jeneng: metil klorit Brand: HUAFU Producer: No.48 Donggang 1st Road, Quzhou City, Zhejiang, China Storage: Ing iyub-iyub, ora langsung suryo srengenge MF: CH3CH2CH3 丽: 44. 10 Fisik & kimia Properties:: Colorless lan ora ana ambuné, titik Boiling: -42. 1 ° C, suhu kritis: 96,6 ° C; Critical meksa MPa: 4,248, ODP: 0, GWP: 3.3 Panganggone: Kanggo refrigerant, kanggo cinditioning tengah online, pump, cinditioning online lan peralatan refrigerant kluwarga cilik liyane, panggantos ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    produk informasi
    jeneng: metil klorit Brand: HUAFU
    Producer: No.48 Donggang 1st Road, Quzhou City, Zhejiang, China
    Storage: Ing iyub-iyub, ora langsung suryo srengenge

    MF: CH3CH2CH3丽: 44. 10
    Fisik & kimia Properties:: Colorless lan ora ana ambuné, titik Boiling: -42. 1 ° C,
    suhu kritis: 96,6 ° C; meksa Critical MPa: 4,248, ODP: 0, GWP: 3.3
    Panganggone: Kanggo refrigerant, kanggo cinditioning tengah online, pump, cinditioning online lan refrigerant kluwarga cilik liyane
    peralatan, panggantos saka HCFC- 22 uga bisa digunakake kanggo gas logam.
    PACKAGING:
    Disposable Cylinder: 5kg / 13.4L, 5. 5kg / 13.4L, 9kg / 22.3L, 9. 5g / 22.3L
    recyclable Cylinder: 50kg / 118L, 164kg / 400L, 328kg / 800L, 380kg / 926L Tank Car: 23 5T / 58M3
    ISO Tank: 10T / 24M3 Technical Keterangan:

    Specifications Technical:

    hf6


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Tree

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Plane

    WhatsApp Online Chat !