Industrial Pentafluoroethane (HFC-125)

Industrial Pentafluoroethane (HFC-125)

Short Description:

informasi produk Jeneng: Industrial Pentafluoroethane (HFC-125) Brand: HUAFU Producer: No.48 Donggang 1st Road, Quzhou City, Zhejiang, China Storage: Ing iyub-iyub, ora langsung suryo srengenge MW: 120. 02 Standard: Q / JHGS 182-2010 Properties fechemical urip Ing suhu lan tekanan normal, produk punika gas. 3 leleh titik: titik -103 ° C nggodhok: -48,1 ° C Kapadhetan: 1. 248g / cm (20 ℃) ​​Wis kimia stabilitas apik ing kondisi normal. Aplikasi: Prodhuk digunakake minangka campuran ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    produk informasi
    jeneng: Industrial Pentafluoroethane (HFC-125) Brand: HUAFU
    Producer: No.48 Donggang 1st Road, Quzhou City, Zhejiang, China
    Storage: Ing iyub-iyub, ora langsung suryo srengenge

    MW: 120. 02 Standard: Q / JHGS 182-2010
    Properties fechemical urip Ing suhu lan tekanan normal, produk punika gas.
    3
    leleh titik: titik -103 ° C nggodhok: -48,1 ° C Kapadhetan: 1. 248g / cm (20 ℃)
    Wis kimia stabilitas apik ing kondisi normal.
    Aplikasi: Prodhuk digunakake minangka materi campuran kanggo refrigerant kayata R404a, R407c, R410a, R507.
    Storage & Transportation: rangkep ing silinder utawa IS〇-Tank. Katahan ing kelangan lan garing Panggonan. Supaya saka panas
    sumber, katahan adoh saka sinar srengéngé lan udan. Transportasi kudu tundhuk karo sepur lan dalan Chinese
    transportasi angger bab kargo mbebayani.
    Paket Keterangan: Refillable silinder: 400L, 800L, 926L, ISO-TANK.

    Specifications Technical:

    hf4


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Plane

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Plane

    WhatsApp Online Chat !