Industrial 1,1,1-Trifluoroethane (HFC-143a)

Industrial 1,1,1-Trifluoroethane (HFC-143a)

Short Description:

produk Jeneng resmi: Industrial 1,1,1-Trifluoroethane (HFC-143a) Brand: HUAFU Producer: No.48 Donggang 1st Road, Quzhou City, Zhejiang, China Storage: Ing iyub-iyub, ora langsung suryo srengenge MF: C2H3CF3 MW: 84,04 Standard: Q / JHGS 183-2010 Fisik & Kimia Properties: ing suhu lan tekanan normal, produk punika gas karo gondho tipis saka ether.It nuduhake stabilitas kimia apik ing kondisi normal. titik 3 leleh: -111 ℃ titik Boiling: -47. 24 ℃ Kapadhetan: 1. 3G / cm (25 ℃) Appli ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    produk informasi
    jeneng: Industrial 1,1,1-Trifluoroethane (HFC-143a) Brand: HUAFU
    Producer: No.48 Donggang 1st Road, Quzhou City, Zhejiang, China
    Storage: Ing iyub-iyub, ora langsung suryo srengenge

    MF: C2H3CF3 MW: 84,04 Standard: Q / JHGS 183-2010
    Fisik & Kimia Properties: Ing suhu lan tekanan normal, produk punika gas karo tipis
    gondho saka ether.It nuduhake stabilitas kimia apik ing kondisi normal.
    3
    titik leleh: -111 ℃ titik Boiling: -47. 24 ℃ Kapadhetan: 1. 3G / cm (25 ℃)
    Aplikasi: Prodhuk digunakake minangka bahan baku kanggo refrigerants gabungan kayata R404, R408, R507.
    Storage & Transportation: rangkep ing silinder utawa ISO-TANK. Katahan ing kelangan, garing Panggonan. Supaya saka sumber panas, supaya adoh
    saka sinar srengéngé lan udan .Transportasi kudu tundhuk karo sepur lan transportasi dalan angger Chinese
    bab kargo mbebayani.
    Paket specification: Refillable silinder: 400L, 800L, 926L, 1000L, ISO-TANK

    Specifications Technical:

    hf3


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Key

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Piala

    WhatsApp Online Chat !