HUAFU Isobutane R600a

HUAFU Isobutane R600a

Short Description:

informasi produk Jeneng: Isobutane R600a Brand: HUAFU Producer: No.48 Donggang 1st Road, Quzhou City, Zhejiang, China Storage: Ing iyub-iyub, ora langsung suryo srengenge MF: CH3CH3CHCH3 MW: 58,123 meksa Critical MPa: 3,648 ODP: 0 GWP: 3 Properties fisik & kimia :: Colorless lan ora ana ambuné, Boiling titik: -11,7 ℃, suhu kritis: 134,9; Panganggone: kanggo refrigerant, digunakake ing refrigerants, refrigerant, mesin ngombe kadhemen, alternatif R12 Aerosol kanggo agen projectile kanggo obat omo, reresik agen, ac ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    produk informasi
    jeneng: Isobutane R600a Brand: HUAFU
    Producer: No.48 Donggang 1st Road, Quzhou City, Zhejiang, China
    Storage: Ing iyub-iyub, ora langsung suryo srengenge

    MF: CH3CH3CHCH3 MW: 58,123 meksa Critical MPa: 3,648 ODP: 0 GWP: 3
    Fisik & kimia Properties :: Colorless lan ora ana ambuné, titik Boiling: -11,7 ℃, suhu kritis: 134,9;
    Panganggone: Kanggo refrigerant, digunakake ing refrigerants, refrigerant, kadhemen mesin ngombe, alternatif R12 Aerosol kanggo projectile
    agen kanggo obat omo, reresik agen, acrylic dicet etc.Also digunakake minangka propellant, solvent.
    PACKAGING:
    Cylinder Disposable: 5kg / 13.4L, 6.5kg / 13.4L, 10kg / 22.3L, 11kg / 22.3L
    recyclable Cylinder: 50kg / 118L, 200kg / 400L, 400kg / 800L, 450kg / 926L
    Tank Car: 28T / 58M3
    ISO tank: 10T / 24M3

    Specifications Technical:

    hf7


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Piala

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih House

    WhatsApp Online Chat !