Tentang Kami

Quzhou Anyar Refrigeration Bahan Co, .Ltd ngadegkeun hiji tim jualan nu boga leuwih 12years tina pangalaman jualan. Difokuskeun ngembangkeun sarta jualan produk kimia. Hal ieu lokasina inQuzhou kota, dimana boga loba usaha produksi kimia na angkot merenah.

parusahaan ibukota RMB 3 juta didaptarkeun, taunan Jumlah jualan leuwih ti RMB 100million, éta produk utama anu refrigerants, métana klorida jeung kimia lianna.

Pausahaan diwangun pabrik di kiduleun kota Quzhou propinsi Zhejiang, aktipitas Pergaulan jeung packing tina sagala jinis refrigerants anyar, basa dina pabrik na jualan tim sorangan

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star