Ngahubungan Us -. Quzhou Huafu NewRefrigeration Bahan ko, LTD

Taros Kami

Quzhou Huafu Anyar Refrigeration Bahan Co., Ltd

alamat

No.48 Donggang 1 st Jalan,

Nasional Héjo Industri clustering Parabot,

QuZhou, Zhejiang Cina

Surélék

sales@nb-skss.com

skkd0250@sina.com

telepon

Tel: + 86-570-8883057

Tel: + 86-570-8883053

Fax: + 86-570-8883055

jam

Senén-Jumaah: 8:30 am kana 5:00 pm

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih House

WhatsApp Online Chat !