Huafu paking 11.3kg R507

Huafu paking 11.3kg R507

Pondok Description:

produk Ngaran informasi: R507 Brand: HUAFU produser: No.48 Donggang 1st Jalan, Quzhou Kota, Zhejiang, Cina Panyimpenan: Dina ngiuhan, teu langsung kana harta cahya panonpoé Produk: MW: 98,86 titik golak: -47,1 ℃ hawa kritis: 70,9 ℃ kritis tekanan: 0.89Mpa Kaleyuran (Cai 25 ℃): 3,79% Packing: 25lbs disposable silinder / 11.3kg, Recyclable silinder: 400L, 800L, 926L; ISO-tank Quality baku: purity: ≧ 99,8% Uap: ≦ 10ppm kaasaman: ≦ 1ppm uap résidu: ≦ 100ppm Panémbong: warnaan, teu turbidity Bau ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    produk informasi
    Nami: R507
    Brand: HUAFU
    produser: No.48 Donggang 1st Jalan, Quzhou Kota, Zhejiang, Cina
    Panyimpenan: Dina ngiuhan, teu langsung kana cahya panonpoé

    sipat produk:

    MW: 98,86
    titik golak: -47,1 ℃
    hawa kritis: 70,9 ℃
    tekenan kritis: 0.89Mpa
    Kaleyuran (Cai 25 ℃): 3,79%

    packing:

    Disposable silinder 25lbs / 11.3kg,
    Recyclable silinder: 400L, 800L, 926L; ISO-tank

    standar kualitas:

    Purity: ≧ 99,8%
    Uap: ≦ 10ppm
    Kaasaman: ≦ 1ppm
    uap résidu: ≦ 100ppm
    Panémbong: warnaan, teu turbidity
    Bau: euweuh bauan

    aplikasi: 

    Ngagantian of R502


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    WhatsApp Online Chat !