Huafu paking 22.7kg R22

Huafu paking 22.7kg R22

Pondok Description:

produk Ngaran informasi: Industrial Chlorodifluornmethane (HCFC-22) Brand: HUAFU produser: No.48 Donggang 1st Jalan, Quzhou Kota, Zhejiang, Cina Panyimpenan: Dina ngiuhan, teu langsung kana cahya panonpoé MF: MW CHC1F2: 86,47 Standar: GB / T 7373 -2006 fisik & Kimia Pasipatan: dina suhu normal and pressure, produk mangrupa gas teu warnaan, euweuh bauan na nontoxic. Na lebur titik: -160 titik ℃, golak: -40,8 ℃, probability density: 1. 213g / cm3 (20 ℃) ​​.When dicampurkeun jeung hawa, campuran nyaeta nonflammable na unexplosive ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    produk informasi
    Nami: Industrial Chlorodifluornmethane (HCFC-22) Brand: HUAFU
    produser: No.48 Donggang 1st Jalan, Quzhou Kota, Zhejiang, Cina
    Panyimpenan: Dina ngiuhan, teu langsung kana cahya panonpoé

    MF: CHC1F2 MW: 86,47 Standar: GB / T 7373-2006
    fisik & Kimia Pasipatan: Dina suhu normal and pressure, produk mangrupa warnaan, euweuh bauan sarta
    gas nontoxic. Na lebur titik: -160 titik ℃, golak: -40,8 ℃, probability density: 1. 213g / cm3 (20 ℃) .When dicampurkeun jeung hawa, na
    campuran nyaeta nonflammable na unexplosive. Stabilitas kimiawi alus dina kaayaan normal.
    Aplikasi: produk nu dipaké salaku refrigerant di rumah tangga, sistem hawa-udar industri jeung dagang. Bisa
    ogé dipaké salaku hiji propellant aerosol pikeun péstisida jeung cet, atawa salaku agén seuneu extinguishing. Eta oge primér
    feedstock pikeun pembuatan sanyawa makromolekul basis fluorida.
    Gudang & Transportasi: rangkep dina tabung atawa ISO-tank. Kudu dijaga dina kmu garing tempat, tanpa keur
    kakeunaan panas sumber, cahya panonpoé jeung hujan. Transportasi kedah sasuai jeung kareta jeung jalan Cina
    Perda angkutan ngeunaan kargo picilakaeun.
    Pakét spésifikasi: Non-refiliable silinder: 301bs / 13.6kg, 501bs / 22.7kg; Refillable silinder: 400L, 800L, 926L,
    1000L, ISO-tank

    Spesifikasi teknis:

    hf2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    WhatsApp Online Chat !