Industrial Pentafluoroethane (HFC-125)

Industrial Pentafluoroethane (HFC-125)

Pondok Description:

Inpo produk Nami: Industrial Pentafluoroethane (HFC-125) Brand: HUAFU produser: No.48 Donggang 1st Jalan, Quzhou Kota, Zhejiang, Cina Panyimpenan: Dina ngiuhan, teu langsung kana cahya panonpoé MW: 120. 02 Standar: Q / JHGS 182-2010 Pasipatan fechemical fisik: Dina suhu normal and pressure, produk mangrupa gas teu warnaan. 3 lééh titik: titik -103 ° C golak: -48,1 ° C Density: 1. 248g / cm (20 ℃) ​​Cai mibanda stabilitas kimiawi alus dina kaayaan normal. Aplikasi: produk ieu dipaké salaku blending ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    produk informasi
    Nami: Industrial Pentafluoroethane (HFC-125) Brand: HUAFU
    produser: No.48 Donggang 1st Jalan, Quzhou Kota, Zhejiang, Cina
    Panyimpenan: Dina ngiuhan, teu langsung kana cahya panonpoé

    MW: 120. 02 Standar: Q / JHGS 182-2010
    Pasipatan fechemical fisik: Dina suhu normal and pressure, produk mangrupa gas teu warnaan.
    3
    lééh titik: titik -103 ° C golak: -48,1 ° C Density: 1. 248g / cm (20 ℃)
    Cai mibanda stabilitas kimiawi alus dina kaayaan normal.
    Aplikasi: produk ieu dipaké salaku bahan blending pikeun refrigerant kayaning R404a, R407c, R410a, R507.
    Gudang & Transportasi: rangkep dina silinder atawa IS〇-tank. Diteundeun di kmu garing tempat. Ulah aya ti panas
    sumber, diteundeun jauh ti cahya panonpoé jeung hujan. Transportasi kedah sasuai jeung kareta jeung jalan Cina
    angkutan perda ngeunaan kargo picilakaeun.
    Pakét spésifikasi: Refillable silinder: 400L, 800L, 926L, ISO-tank.

    Spesifikasi teknis:

    hf4


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    WhatsApp Online Chat !