R134a packing nétral

R134a packing nétral

Pondok Description:

produk Ngaran informasi: Industrial HFC-134a Brand: HUAFU produser: No.48 Donggang 1st Jalan, Quzhou Kota, Zhejiang, Cina Panyimpenan: Dina ngiuhan, teu langsung kana cahya panonpoé MF: C2H2F4 MW: 102. 03 Standar: GB / T 18826-2002 Pasipatan fisik & kimia: Dina suhu normal and pressure, éta gas teu warnaan jeung aroma slight of éter; 3 lebur titik: -103,15 ℃, titik golak: -26,1 ℃, probability density: 1.206g / cm (25 ℃); handapeun kaayaan normal, mangka dikomprés kana cairan sarta disimpen dina silinder, thermod na ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    produk informasi
    Nami: Industrial HFC-134a Brand: HUAFU
    produser: No.48 Donggang 1st Jalan, Quzhou Kota, Zhejiang, Cina
    Panyimpenan: Dina ngiuhan, teu langsung kana cahya panonpoé

    MF: C2H2F4 MW: 102. 03 Standar: GB / T 18826-2002
    Pasipatan fisik & kimia: Dina suhu normal and pressure, éta gas teu warnaan jeung aroma slight of éter;
    3
    lebur titik: -103,15 ℃, titik golak: -26,1 ℃, probability density: 1.206g / cm (25 ℃); handapeun kaayaan normal, mangka dikomprés
    kana cairan sarta disimpen dina silinder, harta termodinamika nyaeta sakumaha nu sarupa saperti anu ti CFC -12.
    Aplikasi: produk nu dipaké salaku refrigerant dina mobil hawa-udar, rumah tangga tur refrigeration komérsial. Éta
    ogé bisa dipaké salaku hiji aerosol, retardant seuneu jeung niupan agén di farmasi, agrochemical, kosmétik sarta
    séktor beberesih.
    Gudang & Transportasi: produk ieu rangkep jeung di angkot silinder baja, ISO-tank. Eta kudu dijaga dina
    tiis, tempat garing, tetep jauh ti panas, ulah aya ti cahya panonpoé jeung hujan. Transportasi kedah sasuai jeung kareta Cina
    sarta angkutan jalan perda ngeunaan kargo picilakaeun.
    Pakét spésifikasi: Unrefillable silinder: 220g, 250g, 280g, 300g, 340g, 500g, 800g, 1000g, 13.6kg; Refillable
    silinder: 400L, 800L, 926L, ISO-tank.

    Spesifikasi teknis:

    hf1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    WhatsApp Online Chat !