HUAFU R142b Produsén

HUAFU R142b Produsén

Pondok Description:

Inpo produk Nami: R142B Brand: HUAFU produser: No.48 Donggang 1st Jalan, Quzhou Kota, Zhejiang, Cina Panyimpenan: Dina ngiuhan, teu langsung kana harta cahya panonpoé Produk: MF: MW C2H3CLF2: 100,5 titik golak: -9,8 ℃ hawa kritis: 136,45 ℃ tekenan kritis: 4.15Mpa panas spésifik cairan: 30 ℃, [kJ / (kg ℃)] 1.3 Packing: disposable silinder 30lbs / 13.6kg, 50lbs / 22.7kg silinder Recyclable: 400L, 800L, 926L; ISO-tank Quality baku: purity: ≧ 99,8% Uap: ≦ 10ppm kaasaman: ≦ 0.1ppm uap résidu: ≦ 100 ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    produk informasi
    Nami: R142B
    Brand: HUAFU
    produser: No.48 Donggang 1st Jalan, Quzhou Kota, Zhejiang, Cina
    Panyimpenan: Dina ngiuhan, teu langsung kana cahya panonpoé

    sipat produk:

    MF: C2H3CLF2
    MW: 100,5
    titik golak: -9,8 ℃
    hawa kritis: 136,45 ℃
    tekenan kritis: 4.15Mpa
    spésifik panas cairan: 30 ℃, [kJ / (kg ℃)] 1.3

    packing:

    Disposable silinder 30lbs / 13.6kg, 50lbs / 22.7kg
    Recyclable silinder: 400L, 800L, 926L; ISO-tank

    standar kualitas:

    Purity: ≧ 99,8%
    Uap: ≦ 10ppm
    Kaasaman: ≦ 0.1ppm
    uap résidu: ≦ 100ppm
    Panémbong: warnaan, teu turbidity
    Bau: euweuh bauan

    aplikasi:

    Ngagantian refrigerant, bahan panengah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

    WhatsApp Online Chat !