Industrial 1,1,1-Trifluoroethane (HFC-143a)

Industrial 1,1,1-Trifluoroethane (HFC-143a)

Pondok Description:

produk Ngaran informasi: Industrial 1,1,1-Trifluoroethane (HFC-143a) Brand: HUAFU produser: No.48 Donggang 1st Jalan, Quzhou Kota, Zhejiang, Cina Panyimpenan: Dina ngiuhan, teu langsung kana cahya panonpoé MF: C2H3CF3 MW: 84,04 baku: Q / JHGS 183-2010 fisik & kimia Pasipatan: dina suhu normal and pressure, produk mangrupa gas teu warnaan ku aroma slight of ether.It nembongkeun stabilitas kimiawi alus dina kaayaan normal. titik 3 lééh: -111 ℃ titik golak: -47. 24 ℃ Density: 1. 3G / cm (25 ℃) Appli ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    produk informasi
    Nami: Industrial 1,1,1-Trifluoroethane (HFC-143a) Brand: HUAFU
    produser: No.48 Donggang 1st Jalan, Quzhou Kota, Zhejiang, Cina
    Panyimpenan: Dina ngiuhan, teu langsung kana cahya panonpoé

    MF: C2H3CF3 MW: 84,04 Standar: Q / JHGS 183-2010
    fisik & Kimia Pasipatan: Dina suhu normal and pressure, produk mangrupa gas teu warnaan ku slight
    aroma of ether.It nembongkeun stabilitas kimiawi alus dina kaayaan normal.
    3
    titik lééh: -111 ℃ titik golak: -47. 24 ℃ Density: 1. 3G / cm (25 ℃)
    Aplikasi: produk ieu dipaké salaku bahan atah pikeun refrigerants adun kayaning R404, R408, R507.
    Gudang & Transportasi: rangkep dina silinder atawa ISO-tank. Diteundeun di tiis, tempat garing. Ulah tina sumber panas, tetep tandang
    ti cahya panonpoé jeung hujan .Transportation kedah sasuai jeung kareta na angkutan jalan peraturan Cina
    ngeunaan kargo picilakaeun.
    Pakét spésifikasi: Refillable silinder: 400L, 800L, 926L, 1000L, ISO-tank

    Spesifikasi teknis:

    hf3


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    WhatsApp Online Chat !