Refrigerant Propana diwangun ku R290

Refrigerant Propana diwangun ku R290

Pondok Description:

Inpo produk Nami: Propana diwangun ku R290 Brand: HUAFU produser: No.48 Donggang 1st Jalan, Quzhou Kota, Zhejiang, Cina Panyimpenan: Dina ngiuhan, teu langsung kana cahya panonpoé MF: CH3CH2CH3 丽: 44. 10 fisik & kimiawi Pasipatan:: warnaan jeung euweuh bauan; titik golak: -42. 1 ° C, hawa kritis: 96,6 ° C; kritis tekanan Mpa: 4,248, ODP: 0, GWP: 3.3 make: Kanggo refrigerant, pikeun cinditioning sentral hawa, pompa panas, cinditioning hawa jeung alat refrigerant somah leutik lianna, ngagantian of .. .


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    produk informasi
    Nami: Propana diwangun ku R290 Brand: HUAFU
    produser: No.48 Donggang 1st Jalan, Quzhou Kota, Zhejiang, Cina
    Panyimpenan: Dina ngiuhan, teu langsung kana cahya panonpoé

    MF: CH3CH2CH3丽: 44. 10
    fisik & kimiawi Pasipatan:: warnaan jeung euweuh bauan; titik golak: -42. 1 ° C,
    hawa kritis: 96,6 ° C; tekanan kritis Mpa: 4,248, ODP: 0, GWP: 3.3
    make: Kanggo refrigerant, pikeun cinditioning sentral hawa, pompa panas, cinditioning hawa sarta refrigerant somah leutik lianna
    parabot, ngagantian of HCFC- 22 ogé bisa dipaké pikeun gas logam.
    Bungkusan:
    disposable Silinder: 5kg / 13.4L, 5. 5kg / 13.4L, 9kg / 22.3L, 9. 5G / 22.3L
    Recyclable Silinder: 50kg / 118L, 164kg / 400L, 328kg / 800L, 380kg / 926L tank Car: 23. 5T / 58M3
    ISO tank: 10T / 24M3 Téknis spésifikasi:

    Spesifikasi teknis:

    hf8


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    WhatsApp Online Chat !