HUAFU Cina R402a

HUAFU Cina R402a

Pondok Description:

produk Ngaran informasi: R402A Brand: HUAFU produser: No.48 Donggang 1st Jalan, Quzhou Kota, Zhejiang, Cina Panyimpenan: Dina ngiuhan, teu langsung kana harta cahya panonpoé Produk: MW: 101,55 titik golak: -49,2 ℃ hawa kritis: 76 ℃ kritis tekanan: 4.23Mpa ODP: 0,0028 GWP: 2700 Packing: 25lbs disposable silinder / 11.3kg. Recyclable silinder: 400L, 800L926L, ISO-tank baku Quality: purity: ≧ 99,8% Uap: ≦ 10ppm Kaasaman: ≦ 0.1ppm uap résidu: ≦ 100ppm Panémbong: Difluoromethane nyaeta warnaan, euweuh bauan ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    produk informasi
    Nami: R402A
    Brand: HUAFU
    produser: No.48 Donggang 1st Jalan, Quzhou Kota, Zhejiang, Cina
    Panyimpenan: Dina ngiuhan, teu langsung kana cahya panonpoé

    sipat produk:

    MW: 101,55
    titik golak: -49,2 ℃
    hawa kritis: 76 ℃
    tekenan kritis: 4.23Mpa
    ODP: 0,0028 GWP: 2700

    packing:

    Disposable 25lbs silinder / 11.3kg.
    Recyclable silinder: 400L, 800L926L, ISO-tank

    standar kualitas:

    Purity: ≧ 99,8%
    Uap: ≦ 10ppm
    Kaasaman: ≦ 0.1ppm
    uap résidu: ≦ 100ppm
    Panémbong: Difluoromethane nyaeta warnaan, euweuh bauan
    gas shipped asliquid dina tekenan uap.

    aplikasi:

    Ngagantian of R22


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

    WhatsApp Online Chat !