HUAFU R408a Supplier

HUAFU R408a Supplier

Pondok Description:

produk Ngaran informasi: R408A Brand: HUAFU produser: No.48 Donggang 1st Jalan, Quzhou Kota, Zhejiang, Cina Panyimpenan: Dina ngiuhan, teu langsung kana harta cahya panonpoé Produk: MW: 87,01 titik golak: -44,4 ℃ hawa kritis: 83,8 ℃ kritis tekanan: 4.42Mpa panas spésifik cairan: 30 ℃, [kJ / (kg ℃)] 0,36 ODP: 0,016 GWP: 3000 Packing: disposable silinder 241bs / 10.9kg, Recyclable silinder: 400L, 800L, 926L; ISO-tank baku Quality : purity: ≧ 99,8% Uap: ≦ 10ppm kaasaman: ≦ 1ppm uap résidu: ≦ 100ppm A ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    produk informasi
    Nami: R408A
    Brand: HUAFU
    produser: No.48 Donggang 1st Jalan, Quzhou Kota, Zhejiang, Cina
    Panyimpenan: Dina ngiuhan, teu langsung kana cahya panonpoé

    sipat produk:

    87,01: MW
    titik golak: -44,4 ℃
    hawa kritis: 83,8 ℃
    tekenan kritis: 4.42Mpa
    panas spésifik cairan: 30 ℃, [kJ / (kg ℃)] 0,36
    ODP: 0,016 GWP: 3000

    packing:

    Disposable silinder 241bs / 10.9kg,
    Recyclable silinder: 400L, 800L, 926L; ISO-tank

    standar kualitas:

    Purity: ≧ 99,8%
    Uap: ≦ 10ppm
    Kaasaman: ≦ 1ppm
    uap résidu: ≦ 100ppm
    Panémbong: warnaan, euweuh bauan

    aplikasi:

    Ngagantian of R22


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    WhatsApp Online Chat !