HUAFU Isobutane R600a

HUAFU Isobutane R600a

Pondok Description:

Inpo produk Nami: Isobutane R600a Brand: HUAFU produser: No.48 Donggang 1st Jalan, Quzhou Kota, Zhejiang, Cina Panyimpenan: Dina ngiuhan, teu langsung kana cahya panonpoé MF: CH3CH3CHCH3 MW: 58,123 tekanan kritis Mpa: 3,648 ODP: 0 GWP: 3 Pasipatan fisik & kimiawi :: warnaan jeung euweuh bauan; ngagolakkeun titik: -11,7 ℃, hawa kritis: 134,9; ngagunakeun: kanggo refrigerant, dipaké dina refrigerants, refrigerant, mesin inuman tiis, alternatif R12 aerosol pikeun agén projectile pikeun péstisida, meresihan agén, ac ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    produk informasi
    Nami: Isobutane R600a Brand: HUAFU
    produser: No.48 Donggang 1st Jalan, Quzhou Kota, Zhejiang, Cina
    Panyimpenan: Dina ngiuhan, teu langsung kana cahya panonpoé

    MF: CH3CH3CHCH3 MW: 58,123 tekanan kritis Mpa: 3,648 ODP: 0 GWP: 3
    fisik & kimiawi Pasipatan :: warnaan jeung euweuh bauan; titik golak: -11,7 ℃, hawa kritis: 134,9;
    ngagunakeun: Kanggo refrigerant, dipaké dina refrigerants, refrigerant, tiis mesin inuman, alternatif R12 aerosol keur projectile
    agén pikeun péstisida, meresihan agén, acrylic dicét etc.Also dipaké salaku propellant, hiji pangleyur.
    Bungkusan:
    Silinder disposable: 5kg / 13.4L, 6.5kg / 13.4L, 10kg / 22.3L, 11kg / 22.3L
    Recyclable Silinder: 50kg / 118L, 200kg / 400L, 400kg / 800L, 450kg / 926L
    tank Car: 28T / 58M3
    ISO tank: 10T / 24M3

    Spesifikasi teknis:

    hf7


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    WhatsApp Online Chat !